Update 21 feb 2017: În urma lansării unei știri false pe tema acestui interviu Biroul de presă MISA a solicitat site-ului Evenimentul zilei publicarea unei dezmințiri.

Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie.
Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat.
Vă mulţumim pentru înțelegere! Cu consideraţie, redacţia postului de televiziune online MISA SENZAŢIONAL.TV

Începând cu ziua de duminică, 12 februarie 2017 vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris și trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzată de la ora 19:00. Continuarea lui este programată pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare și alte informații care ar putea să apară vă invităm să urmăriți această pagină precum și pagina de live.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ