Vaccinarea – de la mușamalizare la catastrofă

Catherine Frompovich este o activistă ardentă în ceea ce priveşte sănătatea fiinţei umane. A profesat ca specialist în nutriţie naturală, având o pregătire înaltă în ceea ce priveşte alimentația şi sănătatea holistică. Lucrările sale au fost publicate începând cu 1980. În cele ce urmează vă oferim comentariul pe care Catherine Frompovich l-a făcut după ce a vizionat filmul Vaxxed.

După decenii de cercetare cu atât de multe studii, materiale, date, prospecte de vaccinuri şi alte documentaţii referitoare la vaccinurile produse de Big Pharma şi făcute obligatorii de CDC/FDA, în cele din urmă am fost capabilă să anulez orice posibilă „prezumţie de nevinovăţie” pe care aş mai fi putut-o avea despre autenticitatea informaţiilor răspândite de CDC/FDA, sub controlul Big Pharma, ca adevăruri de necontestat despre vaccinurile toxice, în timpul urmăririi documentarului Vaxxed. L-am văzut nu doar o dată, ci de două ori, în două zile consecutive!

A doua oară am luat notiţe, pentru că m-am gândit că cititorii vor dori să ştie nu doar ce gândesc despre cel mai important, mai promițător şi excepţional de revelator documentar, dar de asemenea ce s-a petrecut după a doua vizionare a sesiunii de întrebări şi răspunsuri care a urmat imediat după premiera filmului. Atunci dr. Andrew Wakefield şi două dintre participantele la documentar, mame ale căror copii au fost afectaţi de vaccinuri, au onorat teatrul cu prezenţa lor şi au interacţionat cu audienţa, în mod evident implicată.

Vaxxed a fost pus pe lista neagră şi scos din Festivalul de Film Tribeca. Actorul Robert De Niro, care are un copil afectat de vaccinuri, a făcut declaraţii revelatoare legate de modul în care el şi organizatorii festivalului de film au fost puternic presați pentru a scoate acest film din festival. El şi-a exprimat comentariile faţă de omul de televiziune Al Roker sub forma: „Este ceva care nu e tocmai kosher în toată treaba asta”.

În primul rând şi mai presus de toate, mass-media a răspândit calomnii despre Vaxxed, spunând că este un film despre un medic britanic discreditat profesional, Andrew Wakefield.

Filmul este un documentar autentic, care foloseşte toate modalitățile şi tehnologia posibile pentru a proba frauda absolută care transpare de la nivelul CDC, în ceea ce priveşte aruncarea la gunoi a analizelor şi studiilor care au arătat că autismul este cauzat de vaccinul MMR. Aceasta în special la băieţii afro-americani cu vârsta sub trei ani. Aceste studii au fost în mod deliberat omise, ascunse iar mai apoi folosite în mod eronat în studiul DeStefano, susținut de William Thompson, doctor în ştiinţe, care se dovedește astfel a fi un regretabil conspirator şi complice care vrea însă acum, datorită unei treziri a conștiinței, ca faptele şi adevărul să fie cunoscute!

Vaxxed are două linii de derulare:
1. Frauda şi ascunderea deliberată a informaţiilor privind vaccinurile de către CDC, în ceea ce priveşte autismul la băieţi. Unul dintre cercetătorii care au lucrat la documentar, William Thompson, epidemiolog la CDC, vrea să facă cunoscute aceste aspecte. El a ajuns la Brian Hooker, doctor în ştiinţe, care are un copil autist, fiind afiliat Universităţii Simpson. El cunoaşte statistică şi știinţă, fapt dovedit prin cele 60 de publicaţii tehnice care confirmă statutul său profesional.

Se pare că Thompson a realizat că nu are de-a face cu un tată nătâng!
Pe această linie a documentarului ni se prezintă dialogul Thompson-Hooker, un schimb de informaţii şi conversaţii telefonice înregistrate în care Thompson mărturiseşte frauda şi evidentele crime ştiinţifice comise în numele industriei farmaceutice şi scopul aparent al protejării intereselor legitime ale oamenilor, protejându-se în schimb, pe ascuns, interesele Big Pharma, CDC şi FDA, precum și ale cercetătorilor şi oamenilor de ştiinţă plătiți de acestea.

2. A doua linie a documentarului este constituită din povestirile unor părinţi, documentate cu înregistrări video, care arată modul de viaţă al copilului lor dinainte de vaccinare şi afectarea evidentă de după vaccinare. Se pot vedea durerea şi amărăciunea părinților, ce au însoţit urmărirea evoluţiei negative a copilului, acum adolescent, care dintr-o fiinţă frumoasă şi sănătoasă a ajuns o persoană „distantă neurologic” care nu poate funcţiona normal şi este privată de plinătatea vieţii, toate acestea ca rezultat al vaccinurilor, în general, şi al vaccinului MMR în special!

În film se arată că dr. Thompson i-a spus doctorului Hooker în mod specific într-o convorbire telefonică înregistrată care se poate auzi în film, că dacă Hooker l-ar asculta pe Thompson şi ar face ce zice Thompson, Hooker „va fi capabil să acceseze un cufăr de comori de date”.

Dr. Hooker a realizat în mod evident cum a fost ghidat şi ascultat deoarece se aude o înregistrare a dr. Thompson spunând ca răspuns la afirmaţia „rasa (umană – n.r.) în general este înşelată”, „Oh!Ai găsit!”.

Thompson a confirmat astfel că Hooker era capabil să sorteze rezultatele pe care i le-a furnizat şi care demonstrau corelaţia şi legătura între vaccinul MMR şi autism la băieţii de culoare afro-americani cu vârsta sub trei ani!

Mai mult, dr. Thomson a afirmat că a primi vaccinul MMR după cum este în schemele de vaccinare CDC/FDA creşte riscul de îmbolnăvire de autism de 2,6 ori faţă de situaţia în care s-ar primi vaccinul MMR după vârsta de trei ani.

Mai mulţi profesionişti din domeniul sănătăţii sunt intervievaţi în film, iar unii accentuează faptul că autismul, sau sindromul Kanner – aşa cum a fost numit în anii ’40, era un caz la 15.000 de oameni înainte de 1978! În prezent, există diferite statistici, inclusiv cea care spune că acum se înregistrează un caz la 48 de indivizi!

Dr. Wakefield își joacă propriul rol în film, chiar dacă tot el l-a regizat. Wakefield a fost contactat de părinţi englezi ai căror copii sufereau de probleme gastrointestinale grave după ce au fost vaccinaţi. Wakefield era un eminent gastroenterolog în Marea Britanie, așa că el a fost apelat de mulţi părinţi pentru orice ajutor le putea oferi în diagnosticarea problemelor cu care se confruntau copiii. Wakefield a spus că dr. John Walker-Smith, unul dintre coautorii materialului Wakefield retras a fost medicul care a decis că acei copii trebuie investigaţi, alături de un membru al echipei de cercetare care a produs controversatul material care în mod ostentativ a fost „demascat” de un jurnalist englez fără nicio pregătire medicală!

Pentru a scurta povestea, atât Walker-Smith, cât şi Wakefield au fost degradaţi din statutul de profesionişti englezi în domeniul sănătăţii; Walker-Smith şi-a recăpătat creditul profesional, dar Wakefield a continuat să fie discreditat şi lăsat în bătaia vântului, aşa cum spun chiar ei.

Din moment ce Walker-Smith a fost reinstaurat în funcţie, de ce nu a fost reacceptat şi Andrew Wakefield? Bună întrebare! În film se poate vedea şi auzi o audiere în care întrebări referitoare la problemele gastrointestinale la copii au fost în mod specific direcţionate către dr. Wakefield care a răspuns la ele, la cererea conducătorului grupului!

Cea mai ironică parte despre întregul fiasco medical din Marea Britanie legat de Wakefield este că în Concluziile acelui material făcut de Wakefield şi care apoi a fost retras – iar aceasta este dovedit de o imagine prezentată în film a materialului – se spune că articolul nu dovedeşte o corelaţie cauză-efect între MMR şi autism, şi că SUNT NECESARE MAI MULTE INVESTIGAŢII! Dacă Big Pharma, CDC/FDA şi alţi cercetători ar fi continuat cercetările după concluziile materialului lui Wakefield, la nivel global nu s-ar experimenta această creştere exponenţială a numărului cazurilor de autism.

Unul dintre medicii din film, dr. Sears, pediatru, pare sceptic în privința posibilității ca vaccinurile să determine autism şi întreabă despre vaccinul MMR pentru fiul său. Spre finalul documentarului, când îi sunt date rezultatele studiului Thompson pentru a le evalua, rezultate care au fost oferite congresmanului Posey şi sunt disponibile tuturor celor care le solicită, dr. Sears – aproape într-o neîncredere totală, spune în faţa camerei – „mă simt ca şi cum am fost minţit… aici există date pe care ei au ales să le ignore”.

Mai departe, el se lamentează puţin spunând că simte că tot ceea ce a spus părinţilor tuturor copiilor consultaţi în ultimii 10 ani se baza pe o minciună şi o muşamalizare. Cât de tragic trebuie să fie pentru un pediatru să ajungă la această concluzie şi să o și mărturisească apoi. Dar dr. Sears nu a fost singurul; au fost şi alţi medici care şi-au exprimat îngrijorările.

Rachel Rose, medic, a spus: „Este într-adevăr uimitor modul în care datele au fost prezentate tocmai pe dos… Despre ce oare am mai fost minţită?
Stephanie Seneff, medic, cercetător la Massachusetts Institute of Technology, afirma în faţa camerei că vom avea nişte copii foarte bolnavi iar societatea noastră nu va mai fi capabilă să se focalizeze pe altceva!

O catastrofă completă, dacă îi permitem să se petreacă! Aceasta este cheia pentru această întreagă fraudă medicală oribilă făcută de om, mai ales când CDC/FDA încurajează, susţine şi promovează cercetarea FRAUDULOASĂ în domeniul vaccinurilor!!

James Moody, avocat public în Washington, a afirmat că la mii de oameni li se neagă dreptul onest la proces iar copiii sunt sacrificaţi, deoarece Curtea pentru vaccinuri în mod aparent neagă hotărârea reală dată de Congres care spune că toţi vaccinaţii afectaţi de vaccinuri trebuie să fie compensaţi!

Aş putea să mai aduc în atenţie mii de aspecte în ceea ce priveşte documentaţia, revelaţiile şi alte lucruri evidente din documentarul Vaxxed. Încurajez pe toţi cititorii să ceară cinematografelor să facă rost de acest film şi să îl ruleze.

Sunt foarte multe de spus despre acest film, dar cele mai importante aspecte sunt:
– Dr. William Thomson afirmă în dialogul cu dr. Hooker: „Este punctul cel mai de jos al carierei mele, dar merg înainte cu acel studiu”.
– „Vaccinurile sunt în mod inevitabil nesigure”.
– Vaccinurile multivalente nu au fost niciodată testate pentru interacţiunea sau reacţiile componentelor între ele.
– Dr. Thompson a dat congresmanului Bill Posey seturi complete de date, documente etc. asupra conexiunii autism-vaccin MMR la băieţii de culoare cu vârsta sub trei ani, care au fost aruncate la gunoi. El își dăduse seama că vaccinarea era o activitate criminală şi, din fericire, a salvat unele lucrări pentru a dovedi ce se petrece, precum și faptul că avocaţii siguranţei vaccinurilor nu sunt susţinători ai vreunei teorii a conspiraţiei, ci reclamă fapte reale.
– Acum este timpul pentru Congres, HHS, CDC şi FDA să privească direct către toată frauda vaccinurilor şi să instituie acuzaţii legale adecvate la toate nivelurile. În film se mai spune că, după doi ani de întâlniri secrete în spatele uşilor închise, dr. DeStefano a ieşit cu un nou studiu în care conexiunea dintre autism şi vaccinul MMR este omisă.
– Fiecare coautor al acelui studiu, cu excepţia lui William Thompson, a negat că datele au fost distruse şi aruncate la gunoi! Nu este această activitate una conspirativă şi o înţelegere secretă? Nu este prima dată, totuşi: să ne reamintim întâlnirea Simpsonwood din iunie 2000 în ceea ce priveşte descoperirile studiului Verstraten din cadrul CDC! Cum se face că Thompson are toate documentele şi înregistrările pe care studiul DeStefano în mod foarte convenabil le omite?

Cel mai important lucru pe care fiecare îl poate face – indiferent în ce zonă a lumii trăieşte – este să contacteze agenţiile de sănătate guvernamentale şi să le ceară datele ştiinţifice reale, concrete despre vaccinuri, şi să refuze vaccinurile care consideră că nu sunt sigure, deoarece cu toții avem acest drept. Mai mult, cei care cer ca dvs. să fiţi vaccinat furnizează informații frauduloase; nu există studii ştiinţifice care să arate că vaccinurile multivalente au fost testate sau studiate pentru interacţiunile biochimice posibile şi/sau negative şi/sau probabilitatea de a cauza boli acute sau pe termen lung datorită tuturor neurotoxinelor şi a altor substanţe chimice toxice din vaccinuri, sau care să fi fost supuse altor studii, la fel cum se petrece şi cu substanţele farmaceutice.

Cea mai impresionantă parte din Vaxxed şi mai ales din înregistrarea evenimentului de întrebări și răspunsuri de după premieră a fost când un spectator s-a ridicat şi a pus această întrebare revelatoare, care pare că aduce răspunsul ultim pentru întregul fiasco cu vaccinurile – inclusiv hotărârilor bazate pe o ştiinţă falsă, care pot fi amendate şi corectate: „De ce nu este pusă sub urmărire penală frauda din interiorul CDC, FDA şi Big Phrama, în virtutea legii RICO (2) din SUA, din moment ce ceea ce se petrece este cu adevărat fulminant?

2 COMENTARII

 1. Cine manipulează ?

  Se face multă vorbire în prezent despre manipulare şi manipulatori, dar impresia mea este că nu s-a pus punctul pe I, adică nu s-a clarificat de o manieră imbatabilă Cine manipulează ?
  Manipularea = influenţarea opiniei publice printr-un ansamblu de mijloace ( presă, radio, tv, etc.) prin care se impun anumite compartamente, scrie în DEX.
  Precum se vede, definiţia este insuficientă, fiindcă nu se impun doar comportamente, ci mai ales idei, gînduri, concepte, concepţii şi în cele din urmă VIZIUNI DISTORSIONATE ASUPRA LUMII, CARE SERVESC ELITEI MALEFICE DIN UMBRĂ ÎN SCOPUL DOMINĂRII ŞI CONTROLULUI POPULAŢIEI LUMII !
  Manipulatorii sînt întotdeauna, într-o exprimare eufemistică la modă, cei care acţionează în serviciul propriu, dar într-o exprimare mai directă şi exactă, manipulatorii aparţin întotdeauna Forţelor Întunericului şi niciodată Forţelor Luminii !
  Argumentul este pe cît de simplu, pe atît de zdrobitor !
  Dumnezeu, Extratereştrii benefici sau Ghizii spirituali autentici, care au atins desăvîrşirea spirituală ultimă, NU manipulează deoarece ESENŢA ULTIMĂ a omului este asemenea chipului Divin… Învăţăturile spirituale autentice consemnate în cărţi sau transmise prin intermediul Maeştrilor spirituali pe deplin îndumnezeiţi, au avut rolul de a ne trezi pe noi oamenii din adormire şi letargie, de a ne orienta pe noi adormiţii spre Esenţa noastră ultimă…care este tot una cu esenţa Divinului.
  O analogie ar putea face lucrurile şi mai clare pentru minţile incapabile de raţionamente simple. Dacă torni un pahar de apă curată într-o fîntînă cu apă curată, nu poate fi vorba de manipulare deoarece apa curată din pahar se întoarce la originile ei, adică în fîntînă. Pe cînd în cazul manipulatorilor care aparţin numai şi numai Forţelor Întunericului în grade şi proporţii diferite, aceste forţe întunecate, cum ar fi Lucifer împreună cu turma sa de demoni,prin manipulare ei impurifică „substanţa” originală, fiindcă ei nu reprezintă esenţa noastră, ci rătăcirea noastră, întrucît răutatea, blasfemia şi bestialitatea nu au cum să fie esenţa fiinţei noastre ! Dacă ar fi fost aşa, n-ar mai fi existat Dumnezeu, cu toate atributele Sale benefice, dar pentru că încă mai există o mulţime de atei şi satanişti care neagă existenţa Divinităţii, atunci voi preciza chiar şi pentru imbecili, nu doar pentru oligofreni, că dacă esenţa noastră ar fi fost răutatea, atunci n-ar mai fi existat nicăieri, niciodată IUBIREA !
  Şi acum sper să nu mă contrazică vreun Venerabil meşter al satanicei secte masonice că Iubirea nu există, fiindcă dacă într-adevăr subzistă pe undeva prin lumea asta sau pe alte planete ale reptilienilor vreo fiinţă care susţine că nu există iubire, atunci acea fiinţă ori este nebună cu totul, ori este ea însăşi satanizată total … şi după cum se ştie asemenea fiinţe oarbe sau bolnave psihic chiar există în Universul fizic şi în Astralul inferior !
  Că Iubirea nu provine de la Satana, care prin însăşi natura sa pervertită este incapabil de iubire, fiind evident că acel sentiment nobil are drept origine Divinitatea…este vizibil cred pentru orice minte umană nepervertită încă de influenţele satanice !
  Dată fiind perversitatea, viclenia şi răutatea bestială a acestor Forţe Întunecate, ele mint şi distorsionează intenţiile curate ale Învăţătorilor Divini, răspîndind prin toate mijloacele mass media pe care le au în subordine, calomnii cum că acei Învăţători Divini manipulează oamenii şi le spală creierele, adică îi acuză pe alţii de exact aceeaşi lucrare subversivă pe care o practică aceste entităţi malefice !
  Învăţătorii Divini autentici sau Extratereştrii benefici nu au nevoie să manipuleze pe nimeni, deşi le-ar fi foarte uşor să o facă, pe de o parte deoarece ei cunosc în profunzime Legile Divine, iar una din aceste legi este cea a Liberului Arbitru de care beneficiază fiecare creatură umană şi ştiu că orice aplicare incorectă a legilor divine se va răsfrînge asupra lor.
  Pe de altă parte, cel mai adesea, cu rare excepţii, nu Învăţătorul Divin vine la aspirantul spiritual, aşa cum nu fîntîna merge la ulcior să ia apă, ci invers. Chiar şi în cazurile excepţionale cînd un Ghid spiritual merge la un om pentru a-l trezi din somnul ignoranţei, este clar că acel om beneficiază de acea Graţie în urma unei rugăminţi ardente pe care adormitul i-a adresat-o Maestrului fie în altă existenţă, cînd i-a fost discipol, dar din motive karmice nu a atins desăvîrşirea ultimă, fie în Cealaltă Lume.
  Manipularea prin definiţie înseamnă violarea Liberului arbitru al oamenilor în scopuri malefice, şi este evident pentru orice minte lucidă şi instruită, că manipulatorii nu te învaţă de bine, cum fac Învăţătorii divini, care nicicînd n-au obligat pe nimeni să le urmeze învăţătura ! Pe cînd în cazul manipulării mai mult sau mai puţin insidioase, oamenii sînt obligaţi să meargă în direcţia prescrisă, ca oile, mai ales cei care nu au nici luciditatea, nici discernămîntul necesar pentru a înţelege ce se petrece în realitate ! Sau chiar dacă unele fiinţe umane deţin oarece luciditate şi discernămînt, cum este cazul aşa numiţilor intelectuali, acele fiinţe se lasă manipulate din motive financiare, în cazul în care nu sînt constrînşi, adică forţaţi de-a dreptul să adopte o conduită contrară celei dictate de propria conştiinţă.
  Fenomenul manipulării în sine este mai vast şi nuanţat decît a fost redat în aceste rînduri, însă cred că s-a înţeles că în esenţă manipurarea este întotdeauna o violare a liberului arbitru uman de către forţe obscure malefic orientate, pentru obţinea unor beneficii sectare, care nu au nimic de a face cu Binele, Armonia şi Iubirea Divină.
  Se repetă încă o dată pentru fixare că Forţele Luminii nu au nevoie să manipuleze pe nimeni, întrucît mai devreme sau mai tîrziu, creatura însăşi va căuta din proprie iniţiativă Calea spre fericirea eternă, pe cînd Forţele Întunericului, datorită decăderii şi a perversităţii lor, au tot interesul să împiedice oamenii să se întoarcă Acasă, în Transcendendenţa Divină, manipulîndu-i, amăgindu-i, păcălindu-i în fel şi chip, doar-doar vor întîrzia cît mai mult cu putinţă această re-unificare a creaturii cu Creatorul Absolut !
  În limbajul chimiştilor se spune, atunci cînd se amestecă mai multe substanţe într-un recipient, că se manipulează, pe cînd în situaţia în care o substanţă rămîne pură, neamestecată cu altele, este cu totul impropriu să mai spui că este manipulată dacă ea, de exemplu, este turnată în vasul din care a fost luată iniţial…La fel şi oamenii, dacă se întorc de bună voie la Creatorul lor ( care niciodată, nicicînd nu obligă pe nimeni să facă ceva impotriva voinţei lor pentru că li s-a dat Liber Arbitru ), dacă se întorc la starea edenică originală, atunci unde mai este manipularea ?
  Nicăieri altundeva decît în minţile malefic orientate, care distorsionează, impurifică, otrăvesc tot ce este curat, cu scopul de a controla şi apoi de a abate creatura de pe Calea cea dreaptă !
  În sensul cel mai larg şi profund, se ştie de către iniţiaţi că Forţele Întunericului au căutat prin mijloace care de care mai subtile să menţină umanitatea de pe planeta noastră în ignoranţă, izolînd-o şi separînd-o faţă de civilizaţiile avansate spiritual din lumea fizică, precum şi faţă de originea celestă a esenţei lor divine…
  Cum s-a manipulat, cum s-a distorsionat Realitatea de către Forţele malefice este un subiect prea vast, din care omenirii i s-a adus la cunoştinţă doar o parte infimă, însă aici s-a dorit să se înţeleagă nu CUM, ci DE CĂTRE CINE ŞI ÎN CE SCOP SE FACE MANIPULAREA FIINŢELOR UMANE !
  Dacă această conştientizare va fi realizată de cît mai mulţi oameni actuali, atunci manipulatorii îşi vor pierde treptat puterea lor malefică asupra lumii şi marea majoritate a populaţiei acestei lumi va reuşi apoi să acceseze un nivel superior de conştiinţă şi conştienţă !
  Este evident că deşi toate manipulările au o origine comună, anume Lucifer cu şleahta sa, în lumea noastră există multiple grupuri şi secte manipulatoare, fiecare cu agenda ei, şi asta se petrece nu doar din pricină că în Infern nu există armonie, ci mai ales pentru tehuirea minţilor umane lipsite de luciditate şi discernămînt, care adică nu au trezite în suficientă masură anumite corpuri subtile, spre a fi mai uşor amăgite şi deviate de pe Calea cea Dreaptă. Ci văzînd atîtea secte, grupuri, partide, biserici, grupuscule, omul de rînd, care nu deţine anumite cunoştinţe iniţiatice corecte, nu mai ştie ce şi în cine să creadă, şi atunci va fi uşor de manipulat, de influenţat într-o direcţie greşită, anti-divină.
  Ignoranţa, Orbirea spirituală şi Prostia sînt veşnice ca stări de fapt în orice Creaţie Divină, fiindcă acesta este Jocul Divin, dar ignoranţa şi prostia sau manipularea au un sfîrşit pentru fiecare fiinţă individuală în parte şi acel sfîrşit apare odată cu trezirea parţială a Sufletului, care trezire va direcţiona apoi respectivele fiinţe spre învăţăturile spirituale autentice, şi aşa se face că manipulatorii de ieri, din alte vieţi adică, sînt discipolii de azi, iar manipulatorii de azi vor fi discipoli spirituali mîine, poimîine sau răspoimîine, adică în vieţile viitoare, cînd unii dintre ei vor scrie articole asemănătoare cu acesta spre atenţionarea altor semeni de-ai lor care la acea vreme vor fi adormiţi la nivel de suflet !
  Şi tot aşa, învăţăm de la înaintaşi, învăţîndu-i pe urmaşi, pînă cînd ia sfîrşit actualul ciclu creaţional, prin absorbirea în Sursa Primordială a tuturor creaturilor, dintre care unele vor fi anihilate complet ca rebuturi, iar cele care au atins Eliberarea Spirituală Ultimă, adică deplina îndumnezeire, vor trăi beatitudinea Eternă şi Infinită, asemenea Creatorului Absolut !

 2. excelent documentar! problema este cand ne vom trezi cu totii si sa nu mai acceptam vaccinul triplu. Acesta se practica pe scara larga in Romania. Noi cui sa ne adresam? De fapt, cred ca toata povestea asta cu vaccinarea trebuie revizuita, deoarece nu este normala o asemenea vaccinare intempestiva, pana tarziu la varsta adulta, deoarece aceasta cauzeaza mari prejudicii sistemului imunitar si organismului in general,, in timp ce asa- zisele beneficii sunt minime.

LĂSAȚI UN MESAJ