24 de ore de practică spirituală online, în 7 limbi

banner-misatv_HD 2
Vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Internațională Yoga și celebrarea unui an de activitate al Academiei de Yoga Online Atman.

Participați la 24 de ore evenimente spirituale gratuite, în 7 limbi: Română, Germană, Rusă, Engleză, Franceză, Germană și Spaniolă.

Evenimentele vor avea loc de Marti, 21 Iunie de la 00.00 GMT – până Miercuri, 22 Iunie la 00.00 GMT.

Din program:
* Hatha Yoga ( 30 min posturi yoga 10:00 – 10:30 GMT / 3:00 – 3:30 am PDT , 15:15 – 15:45 GMT / 8:15 – 8:45 am PDT)
* 7-min Meditație cu Inima Planetei Pamânt (16:22 – 16:30 GMT / 9:22 – 9:30 am PDT)
* 30 min Meditație în Spirală Yang la unison (16:30 – 17:00 GMT / 9:30 – 10:00 am PDT)

Detalii despre program si linkul de acces gratuit mai jos. Ora afișată pe website include și ora dvs. locală.

http://yogaonlineacademy.com/international-yoga-day/
http://yogaunited.org/welcome/

Folosim Adobe Connect pentru a prezenta toate evenimentele online. Pentru a participa la evenimente, tot ce ai nevoie este un computer/laptop/tabletă/iPhone/iPad/ smartphone cu acces la internet și Adobe Flash Player dacă folosești computer.

Pentru a accesa evenimentele, apasă pe LINKUL de ACCES 5 minute înainte de începerea evenimentului și intră în camera virtuală ca și invitat (Guest), dându-ți numele.

Apasă aici pentru a vedea LINKUL DE ACCES GRATUIT:
http://yogaonlineacademy.com/international-yoga-day/

Dacă nu ai mai participat la un meeting cu Adobe Connect, apasă aici pentru a descărca Adobe Flash Player: http://get.adobe.com/flashplayer/

Apasă aici pentru a testa conexiunea:
http://admin.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm

Vă așteptăm cu mult drag!

Echipa Academiei de Yoga Online ATMAN
http://yogaonlineacademy.com/
info@yogaonlineacademy.com

Cu această ocazie, școala de yoga MISA și MISA Senzațional TV vă invită, de asemenea la un program special. Detalii aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.