Şcoala de yoga MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

A DOUA CONFERINŢĂ de DESCHIDERE a cursului de yoga pentru începători din BUCUREȘTI va avea loc sâmbătă 13 octombrie 2018, de la ora 11:00, la sala de curs Pipera 2.

CURSUL de YOGA pentru începători (grupa a II-a) se va desfăşura săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la sala de curs Pipera 2, începând din 20 octombrie 2018.

CURSUL de YOGA pentru începători (grupa I) se desfăşoară săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 18:30, la sala de curs Pipera 1.

Prima lună de curs este gratuită.
Ultima lună de înscriere este decembrie.

Prin YOGA puteţi realiza:
– o sănătate excelentă,
– eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
– amplificarea inteligenţei şi umorului,
– o stare de dinamism şi eficienţă,
– o integrare armonioasă în familie şi în societate,
– cunoaştere aprofundată de sine,
– desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
– trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

„Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.” – profesor de yoga Gregorian Bivolaru

2 COMENTARII

  1. Buna ziua și La mulți ani !!!

    Vreau sa va întreb dacă mai am vreo șansa sa apuc cursurile de yoga ,am văzut ca scrie ca înscrierea era pana pe data de 31.12.2018.

    Va mulțumesc ,
    Eduard Leordeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.