Vineri 17 aprilie 2020 va fi programată o nouă meditație pentru susținerea lui Donald Trump, după cum urmează:

21.45-22.15 (ora României)
Vom urmări să experimentăm o stare de comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă a atributului dumnezeiesc al Ajutorul Dumnezeiesc ale cărei roade sunt în mod instantaneu dăruite de noi președintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump, pentru a fi în felul acesta susținut de Bunul Dumnezeu în toate acțiunile eminamente benefice pe care acesta le realizează sau le va realiza în deplin acord cu Voia lui Dumnezeu.

IMPORTANT!
Vă rugăm să participați cu toții căci UNDE SUNT CEI MULȚI CARE ALEG SĂ ACȚIONEZE CU TOȚII LA UNISON PUTEREA BINELUI TAINIC DUMNEZEIESC CE ESTE ATRASĂ ASTFEL ȘI CANALIZATĂ ÎN AMBIANȚA PLANETEI PĂMÂNT CREȘTE ENORM.

Veți putea înțelege (audiind conferințele speciale realizate despre acest subiect) de ce este foarte important ca acest om să fie susținut în acțiunea curajoasă de a demasca și chiar de a-i aresta pe conducătorii sectei satanice a așa zișilor Iluminați care actualmente vor să impună cu forța dar mai ales cu o mare viclenie nazista direcție ce este cunoscută sub numele generic de Noua Ordine Mondială.

Mai multe despre acestea puteți afla vizionând aici documentarul realizat de cercetătoarea olandeză Janet Ossebaard.

Această acțiune specială va fi reprogramată și în zilele de 23 aprilie, 30 aprilie, 7 mai etc.

Urmăriți această postare, precum și pagina de LIVE și site-ul misa.yoga pentru a afla orele exacte ale acestor exemplificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.