Vom transmite pe pagina de LIVE o conferință specială în premieră a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, cu titlul:

”Președintele Trump al SUA intenționează arestarea iminentă și condamnarea membrilor grupării satanice a așa-zișilor iluminați ce se fac vinovați de infracțiuni grave. Să luăm aminte că aceasta este o importantă veste bună pentru toți oamenii de pe această planetă și nimic nu va putea opri ceea ce urmează să se petreacă în curând”.

Conferința va fi programată astfel:

  • Partea 1: miercuri 15 aprilie, în premieră la ora 20:30, în reluare la ora 23:35
  • Partea a 2-a: vineri 17 aprilie, în premieră la ora 20:30, în reluare la ora 23:35

IMPORTANT. Toți cei care ascultă această conferință sunt sfătuiți să o înregistreze și apoi să o dea rudelor și prietenilor, astfel încât cât mai multă lume să afle aceste informații. MISA TV va oferi o soluție tehnică pentru a facilita înregistrarea conferinței. Nu va exista un link de download, doar posibilitatea înregistrării în momentul în care este transmisă.

3 COMENTARII

  1. Eu am instalat pe browserul Torch pe care il folosesc, extensia numita Nimbus Screenshot care exista in apps-Crome web store, gratuita si cu care pot inregistra audio-video tot ce vad pe o pagina deschisa prin browser la rezolutia monitorului si la volumul cu care audiez pagina. Pot apoi inchide daca vreau sunetulul calculatorului sau schimba pagina( inclusiv cu alt sunet) in browser ca inregistrarea continua nemodificata pana dau eu stop.Poate ajuta pe careva. Si daca esti la servici, pornesti inregistrarea, iti faci munca si apoi audiezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.