Şcoala de yoga MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Prima lună de curs este gratuită.
Ultima lună de înscriere este decembrie.

• Conferința de deschidere a cursului de yoga pentru grupa I din ARAD va avea loc marți, 18 septembrie 2018, de la ora 19:00, la Hotel Continental Forum (Astoria), sala „Vasile Goldiș”.
Intrarea este liberă!

Cursul de yoga pentru începători (grupa I) se va desfășura săptămânal, în fiecare vineri, de la ora 18:30, începând din 21 septembrie 2018.

Informații suplimentare la telefon 0737 209 400, 0728 633 100 sau pe pagina de Facebook Cursuri de Yoga Integrală în Arad (@yogainarad).

• Conferința de deschidere a cursului de yoga pentru începători (grupa I) din BUZĂU va avea loc marți, 18 septembrie 2018, de la ora 17:30, la sala din strada Obor, nr. 6, etaj 1, camera 7, interfon 07 (zona Pomul Verde, lângă centrul de pelerinaj).
Intrarea este liberă!

Cursul de yoga pentru începători (grupa I) se va desfășura săptămânal, în fiecare marți, de la ora 17:30, la aceeași adresă, începând din 25 septembrie 2018.

Informații suplimentare la telefon 0728 224 228.

• Conferința de deschidere a cursului de yoga pentru începători (grupa I) din CRAIOVA va avea loc luni, 24 septembrie 2018, de la ora 18:00, la sala din str. Ecaterina Teodoroiu, nr.17.
Intrarea este liberă!

Cursul de yoga pentru începători (grupa I) se va desfășura săptămânal, în fiecare luni, de la ora 18:00, la sala din str. Ecaterina Teodoroiu, nr.17, începând din 1 octombrie 2018.

Informații suplimentare la telefon 0723 191 569 sau pe pagina de Facebook Yoga Craiova.

• Conferința de deschidere a cursului de yoga pentru începători (grupa I) din TÂRGU MUREȘ va avea loc luni, 10 septembrie 2018, de la ora 19:00, la Casa de cultură a studenților Mihai Eminescu, Sala 17.
Intrarea este liberă!

Informații suplimentare la telefon 0748 877 940 sau pe pagina de Facebook YOGA Mures.

Prin YOGA puteţi realiza:
– o sănătate excelentă,
– eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
– amplificarea inteligenţei şi umorului,
– o stare de dinamism şi eficienţă,
– o integrare armonioasă în familie şi în societate,
– cunoaştere aprofundată de sine,
– desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
– trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de YOGA ezoterică integrală. YOGA ezoterică integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

„Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.” Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

yogaesoteric
7 septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.