Deschiderea cursurilor de yoga 2015-2016

Deschidere_curs2

Şcoala de yoga MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Cursul de yoga pentru anul I, grupa I, se desfășoară săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 18:30, începând din data de 7 octombrie 2015, la sala Pipera 1 (localizare).

Cursul de yoga pentru anul I, grupa a II-a, se va desfășoară săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la sala de curs Pipera 2, începând din data de 7 noiembrie 2015.

Pentru cursurile de yoga din alte orașe consultați yogaesoteric.net

Prin YOGA puteţi realiza:

–    o sănătate excelentă,
–    eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
–    amplificarea inteligenţei şi umorului,
–    o stare de dinamism şi eficienţă,
–    o integrare armonioasă în familie şi în societate,
–    cunoaştere aprofundată de sine,
–    desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
–    trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Curs de YOGA integrală

YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.” Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Sursă text: yogaesoteric.net

 

1 COMENTARIU

  1. Uite ca aflat un subiect prea bun redactat intr-un mod dificil de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa <a href="https://orafixa.eu/">ora exacta</a> pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.