Live

14 C
București
27 septembrie 2020

Dezvăluiri

Mai mult decât oricând în istorie, salturile sunt exponenţiale, în toate domeniile. Oamenii descoperă soluţii tehnice avansate pentru a-şi îmbunătăţi viaţa. Vechile metode sunt depăşite, dar nu fără efort.

În spatele acestui avânt transformator, organizaţii oculte încearcă să păstreze ordinea impusă de ele, pentru a putea controla oamenii aşa cum au făcut-o şi până acum. Se impune, mai mult ca oricând, să fim informaţi din surse care scapă intereselor din umbră.

Conferințe despre marcarea izotopică, susținute de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru

19
„Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al Fiarei, despre care există deja profeții clare în Apocalipsă”.

Exploziv! Ce se află în spatele atacurilor cibernetice asupra site-urilor MISA Senzațional TV

2
Postul de televiziune MISA Senzațional TV se confruntă în ultima vreme cu frecvente atacuri cibernetice care au urmărit să afecteze funcționarea serverelor de pe care emitem programele tv.

Conferință nouă: „Președintele Trump al SUA intenționează arestarea iminentă și condamnarea membrilor grupării satanice a așa-zișilor iluminați”

3
Vom transmite pe pagina de LIVE o conferință specială în premieră a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, cu titlul: ”Președintele Trump al SUA intenționează arestarea iminentă și condamnarea membrilor grupării satanice a așa-zișilor iluminați ce se fac vinovați de infracțiuni grave. Să luăm aminte că aceasta este o importantă veste bună pentru toți oamenii de pe această planetă și nimic nu va putea opri ceea ce urmează să se petreacă în curând”. Conferința va fi programată astfel: Partea 1: miercuri 15 aprilie, în premieră la ora 20:30, în reluare la ora 23:35 Partea a 2-a: vineri 17 aprilie, în premieră la ora 20:30, în reluare la ora 23:35 IMPORTANT. Toți cei care ascultă această conferință sunt sfătuiți să o înregistreze și apoi să o dea rudelor și prietenilor, astfel încât cât mai multă lume să afle aceste informații. MISA TV va oferi o soluție tehnică pentru a facilita înregistrarea conferinței. Nu va...

„Planul de salvare a lumii” – 11 episoade de Film documentar

106
Un film documentar realizat de cercetătoarea olandeză Janet Ossebaard. Câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim și despre eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrânt.

Film documentar: „Apocalipsa 5G – Un eveniment de extincție”, de Sacha Stone

2
Vă oferim spre vizionare un film documentar: Apocalipsa 5G - Evenimentul de extincție, de Sacha Stone. Veți afla informații despre bolile care apar ca urmare a expunerii necontrolate la câmpuri electromagentice, cum ne afectează radiațiile Wi-Fi și toate dispozitivele inteligente de orice fel dar și modalități pentru a reduce expunerea inutilă față de aceste influențe dăunătoare.

APEL INTERNAȚIONAL URGENT! Stop imediat implementării rețelelor wireless 5G, atât pe pământ cât și în spațiu

0
Companiile de telecomunicaţii din toată lumea, cu suportul necondiționat al guvernelor, sunt deja în poziţia de a implementa, în următorii doi ani, reţeaua wireless de generaţie a cincea (5G). Acest fapt va genera multe schimbări sociale nefavorabile la scară globală.

Dezvăluiri despre pericolele inteligenței artificiale – Conferință în premieră, susținută de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru

0
Transmitem în patru părți conferința cu titlul: Dezvăluiri importante expuse în premieră despre pericolele nebănuite ale așa-zisei Inteligențe Artificiale care în realitate este Fiara despre care se vorbește în textul Apocalipsei.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia. Recâștigarea Atenției – Voința

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.

Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a treia

0
https://www.youtube.com/watch?v=9c6s_Je_e6Q Continuarea interviului realizat de Irma Schiffers cu olandezul Ronald Bernard, insider al lumii finanţelor și al marilor fluxuri de capital la nivel mondial. Citiți și articolele Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale - prima parte și Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a doua Irma Schiffers continuă dialogul cu Ronald Bernard prin detalii despre modul în care a fost receptată prima parte a interviului și despre refuzul unor oameni de accepta adevărul despre conspirația malefică a celor aflați la butoanele financiare ale planetei. Bernard menționează Protocoalele Înțelepților Sionului ca una din cauzele haosului pe care îl întâlnim astăzi peste tot în lume și a modului în care adevărul este ascuns sau chiar refuzat de către masele care preferă să trăiască într-un iluzoriu confort al ignorantei. Fostul finanțist descrie modul în care a fost abordat atunci când a fost invitat să participe la întâlnirile...

Căile ilegale și oculte prin care a fost obținută condamnarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru

1
Evenimentele politice din ultimii ani au făcut să apară o multitudine de mărturii și probe care dezvăluie adevărul și în cazul excesiv de mediatizat al profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a doua. Stimularea adicției

1
Citește prima parte a articolului de Zemora Klimt Oamenii sunt inerent buni. Există un fond de decență și moralitate prezent în sufletul fiecăruia, fond care ne face să distingem între bine și rău încă de la o vârstă foarte fragedă. Cercetătorii universității Yale au realizat un studiu care evidențiază prezența discernământului între bine și rău încă de la vârsta de 3-6 luni la bebeluși, fapt care arată existența acestui cod moral înscris în sufletul fiecărei ființe încă de la naștere. Iată așadar că acest cod moral, în aspectul lui cel mai pur și necontaminat, se găsește în sufletul fiecărei ființe umane. Din această cauză marea majoritate a oamenilor sunt înclinați să considere a priori că altă ființă umană, sau alt grup de ființe umane este animat de intenții bune și să acorde această “prezumpție de inocență” de la început. Cu alte cuvinte, nu este neapărat vorba de credulitate, cât mai curând de...

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea 1. Mai suntem atenți cu adevărat?

1
de Zemora Klimt Atenția în era tehnologiei – un aspect care merită mult mai multă… atenție! Da, adevărat, este un titlu paradoxal, dar paradoxul este o caracteristică a societății acestor timpuri. Și spun "acestor timpuri" pentru că trebuie să fim conștienți de unicitatea epocii în care trăim. Nu cred că aceasta ar trebui să ne bucure… nu în totalitate cel puțin și mai ales, nu încă! Dar hai să intrăm în subiect. Știu, dragă cititorule că timpul tău este limitat și mai ales… atenția ta nu este de lungă durată. Chiar așa, de ce nu este atenția de lungă durata? Iată că ajungem la primul punct al acestui demers. Asistăm la o creștere constantă și, în cel mai bun caz, îngrijorătoare a deficitului de atenție, nu numai în cazul copiilor, ci al tuturor grupelor de vârstă. Există studii care ilustrează această situație, relativ la populația SUA și cât de mult această “condiție” a...

Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a doua

0
Partea a doua a interviului furnizează detalii despre vârful piramidei illuminati care include circa 8500 de persoane care controlează mecanismul de transfer al bogățiilor planetei

Creierul uman percepe lumea ca pe un multivers cu până la 11 dimensiuni

0
Noi cercetări sugerează că creierul uman este aproape imposibil de înțeles deoarece nu percepe lumea în doar două sau trei dimensiuni. Creierul uman înțelege lumea vizuală în până la 11 dimensiuni.

Conferință Mehran Tavakoli Keshe – București, 22 martie 2017 (traducere integrală)

7
  UPDATE IUNIE 2017: A fost făcută disponibilă traducerea integrală a conferinței. De remarcat că de aproape trei luni presa n-a spus niciun singur cuvânt despre vizita savantului iranian în România. Miercuri, 22 martie 2017, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, însoțit de reprezentantul fundației Keshe Italia, Giovanni Lapadula, a răspuns invitației școlii de yoga MISA de a susține o conferință la București. La finalul evenimentului dl. Keshe ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre tehnologia revoluționară pe care a descoperit-o și a pus-o la dispoziția întregii umanități, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest demers.

Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – prima parte

0
Confesiunile lui Ronald Bernard, un insider din lumea finanţelor marilor fluxuri de capital de la nivel mondial. A intermediat acțiuni de spălare a banilor și schimburi valutare între diferite bănci şi marii lor clienţi: guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupări teroriste. Dar asta nu e tot. Un interviu face vâlvă în media alternativă, protagonistul său, bancherul olandez Ronald Bernard facând dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale. Deși nu sunt ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă, precum și faptul că elitele ne consideră niște paraziți sau mâncători inutili sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri, pe care îi credem un exemplu de moralitate. Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați desăvârșiți,...

Adevărul despre vaccinuri. Copii vaccinați sunt mai bolnavi decât cei nevaccinați

1
Adevărul despre vaccinuri este un serial documentar conținând 7 episoade care includ opinia a peste 60 de experți mondiali în domeniul imunologiei. Indiferent de opinia pe care o aveți în legătură cu problema vaccinurilor acest serial vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate cu privire la sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Subtitrarea în limba româna trebuie selectată manual din setările videoului. https://www.youtube.com/playlist?list=PLOVgIdlzO3m1wqm8i2rbaQRKlVw3Liom2   Un nou studiu comparativ efectuat în cazul copiilor americani vaccinați și nevaccinați este cu adevărat ingrijorator. Treizeci și doua de milioane de copii americani - 43% dintre ei - suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice fără a include obezitatea. În comparație cu părinții lor, copiii de astăzi au de patru ori mai multe șanse de a avea o boală cronică. Și în timp ce bunicii lor nu au înghițit niciodată o pastilă în toată copilăria, actuala generație de copii este visul...

„Am oferit gratuit publicului tehnologia pe care în urmă cu 10 ani am construit-o pentru guverne”. Interviu cu savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe aflat la București, la invitația Școlii de yoga MISA

6
  Miercuri, 22 martie 2017, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, însoțit de reprezentantul fundației Keshe Italia, Giovanni Lapadula, a răspuns invitației școlii de yoga MISA de a susține o conferință la București. În scurtul interviu acordat la finalul evenimentului, dl. Keshe vorbește despre tehnologia revoluționară pe care a descoperit-o și a pus-o la dispoziția întregii umanități, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest demers. Descoperirile sale sunt, susține dl. Keshe, un nou nivel al cunoașterii. Cunoașterea plasmei din interiorul nucleului atomic este pasul următor, așa cum fără cunoașterea atomului nu am fi putut trece la cunoașterea nucleului atomic și așa cum fără o cunoaștere a moleculei nu am fi putut ajunge la cunoașterea atomului. Noile tehnologii precum MAGRAV sunt uneori dificil de acceptat de către "comunitatea științifică" datorită presiunilor oculte care se fac, presiuni care i-ar putea lăsa pe reprezentanții acesteia fără slujbe și fără titluri academice. Fizicianul spune că noi...

Un OZN neutralizează un chemtrail

0
Numărul de fotografii sau filmări care înregistrează evoluția pe cer a unor OZN-uri a explodat în ultimii ani odata cu răspândirea pe scară largă a camerelor foto-video de înaltă rezoluție. O înregistrare recentă realizată în apropierea Parisului surprinde momentul în care un OZN strălucitor pătrunde într-un chemtrail* și îl neutralizează pe o porțiune semnificativă. https://youtu.be/fIMy5Q0BXEE * Chemtrail = chemical trail (urmă chimică) - dispersie chimică care apare în urma unor avioane prevăzute cu rezervoare pline cu substanțe neidentificate în totalitate. Aceste urme persistă timp de mai multe ore pe cer, în timp ce urmele de condensare produse de turbopropulsoarele avioanelor dispar în câteva minute.

Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA

0
Un fost analist şi ofiţer în contrainformaţii al Agenţiei Naţionale de Securitate a postat miercuri pe Twitter un mesaj de amenințare cu moartea la adresa preşedintelui Donald Trump

Vaccinarea – de la mușamalizare la catastrofă

2
Catherine Frompovich este o activistă ardentă în ceea ce priveşte sănătatea fiinţei umane. A profesat ca specialist în nutriţie naturală, având o pregătire înaltă în ceea ce priveşte alimentația şi sănătatea holistică. Lucrările sale au fost publicate începând cu 1980. În cele ce urmează vă oferim comentariul pe care Catherine Frompovich l-a făcut după ce a vizionat filmul Vaxxed. După decenii de cercetare cu atât de multe studii, materiale, date, prospecte de vaccinuri şi alte documentaţii referitoare la vaccinurile produse de Big Pharma şi făcute obligatorii de CDC/FDA, în cele din urmă am fost capabilă să anulez orice posibilă „prezumţie de nevinovăţie” pe care aş mai fi putut-o avea despre autenticitatea informaţiilor răspândite de CDC/FDA, sub controlul Big Pharma, ca adevăruri de necontestat despre vaccinurile toxice, în timpul urmăririi documentarului Vaxxed. L-am văzut nu doar o dată, ci de două ori, în două zile consecutive! A doua oară am luat notiţe,...

Afacerile mincinoase ale IKEA și jefuirea pădurilor din România – investigație France 2

2
Jurnaliştii postului de televiziune France 2 au realizat o anchetă în ţara noastră pentru a demonstra cum arborii seculari ajung mobilier pentru celebra companie suedeză IKEA, prin partenerii acesteia din România.

2016, anul în care ceasul globalizării a stat în loc

0
articol de Adrian Panaite - Profit.ro Nu numai că globalizarea a intrat într-un impas în acest an, dar deja clepsidra pare a fi așezată invers pentru un transfer al deciziilor la nivel de stat național și o localizare a angrenajelor economice, contrapondere la excesul de financializare din ultimele două decenii și jumătate. Câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA pe o platformă a naționalismului economic de către republicanul Donald Trump, votul pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, așa-numitul Brexit, tăierea legăturilor de obediență între Turcia și prima putere a NATO, precum și afirmarea mai multor elite politice locale în țări până de curând mai mult sau mai puțin colonii ale multinaționalelor sunt elementele care schimbă lumea unipolară inaugurată la începutul anilor ’90. „Când oamenii se vor uita înapoi în 100 de ani sau 200 de ani, 2016 se va profila ca unul dintre marii ani ai istoriei. Este anul unei mari revoluții politice”,...

Franța 2016: Proteste antimasonice în fața Școlii Naționale de Magistratură din Bordeaux

0
La Bordeaux, în fața Școlii Naționale de Magistratură, activiștii francezi de la Asociația  "Renașterea franceză" au denunțat rolul francmasoneriei în justiție și au cerut  "o justiție fără șorț!". Pliantul protestului: ”Nu mai vrem justiție cu șorț masonic!” Umbra francmasoneriei planează în mai multe scandaluri publice precum afacerea Tapie, cazul Carlton Lille etc.. Dacă implicarea acestei secte este uneori binecunoscută în lumea marilor afaceri, de cele mai multe ori acțiunile subversive masonice în activitatea justiției trec în mare parte neobservate de către publicul larg. Motivul este clar: francmasoneria cultivă secrete pentru a ascunde publicului faptul că încalcă egalitatea cetățenilor în fața justiției. https://www.youtube.com/watch?v=_BWYXNorZe0 Francmasoneria este un cult care își obligă membrii să se ajute reciproc mai ales în chestiuni ilegale, susținând că legile ei sunt deasupra legilor statului. În acest fel francmasonii judecători produc verdicte sordide și scandaloase.   În ultimii ani au fost făcute publice mai multe dezvăluiri despre organizațiile oculte francmasonice din Franța și infiltrarea acestora...

Fostul congresman Ron Paul avertizează că guvernul mondial ar putea înscena un incident de tip steag fals pentru a provoca un război

0
Fostul congresman republican Ron Paul a avertizat că neoconservatorii "guvernului din umbră" ar putea orchestra un incident de tip "steag fals" (false flag) în scopul de a-l împinge pe noul președinte Donald Trump într-un conflict cu implicații globale. "Este de ajuns un incident de tip steag fals și un accident iar apoi toată lumea va vrea răzbunare" a spus Paul amintind astfel de un document binecunoscut al organizației neoconservatoare "Project for a New American Century" (Proiect pentru un nou secol american). Acest document ("Rebuilding America's Defenses") apărut în anul 2000, care prevedea că "transformarea forțelor armate americane cu ajutorul noilor tehnologii și concepte operaționale va fi probabil una de lungă durată în absența unui eveniment catastrofal și catalizator precum un nou Pearl Harbor", pare a fi planul care a justificat producerea evenimentului din 11 septembrie 2001 și a apoi a acțiunilor care au urmat: declanșarea unui așa-zis război împotriva terorismului, reducerea...

Dispozitivul free-energy Magrav din ce în ce mai aproape de producția de serie

4
Prototipul Hybrid Magrav Plasma Generator v.1 este un aparat foarte simplu, pe care oamenii de știință intenționează să-l dezvolte, posibilitățile fiind practic uriașe. Deja se lucrează la miniaturizarea acestor tehnologii, astfel încât un sistem de buzunar să poată oferi puteri de 1 – 2 kW de energie liberă!

Manifestul celor Treziți

5
În atenția celor puțini care sunt vizați Referitor la subjugarea deliberată a umanității și a planetei În timp ce continuați să învinuiți omenirea pentru actuala situație dezastruoasă de pe planetă (și o faceți într-un mod absolut ipocrit), prin prezenta vă notificăm că suntem conștienți de faptul că voi, cei care sunteți mediul financiar, corporațiile, armata, agenți guvernamentali și oameni de știință, și toate forțele întunecate din spatele vostru, cele ce formează și alimentează rețeaua nefastă a dominației globale, sunteți cei responsabili pentru toate crizele mondiale induse și starea actuală a societății umane. Ne-ați dus, pe noi și planeta, pe marginea prăpastiei. Dacă nu vă veți opri, vă veți păta mâinile de sânge și o să provocați suferințe nespuse… și toate astea, pentru un viitor eșec al proiectelor voastre. Voi înșivă vă aruncați în lada de gunoi a istoriei, precum un parazit invaziv care nu a reușit să-și satisfacă egoistele interese, în ciuda tuturor strădaniilor...

Singura poveste de adormit copiii în care crede toată lumea

2
O singură credinţă, un singur Dumnezeu, o singura moneda este de fapt deviza sinistrei dictaturi a Noii Ordini Mondiale.

Marile întrebări ale vieții ar putea fi explicate cu ajutorul biologiei cuantice

0
Jim Al-Khalili rezumă lumea extrem de nouă, extrem de extravagantă a biologiei cuantice în care mecanismele cuantice ar putea explica chiar originea vieții

Sodoma – un documentar șocant despre propaganda homosexuală și pedofilă

4
Există nenumărate încălcări ale drepturilor omului, peste tot în lume. Oamenii sunt uciși, torturați, trăiesc în campusuri de refugiați. Unii în loc să se concentreze asupra adevăratelor nevoi ale oamenilor din întreaga lume, încearcă să convingă societatea că homosexualitatea este un drept al omului!

Efectele nebănuite ale calculatorului și televizorului asupra minții și vieții tale!

0
Un dialog exceptional cu biofizicianul Virgiliu Gheorghe despre structurile cognitive, afectarea creierului si a comportamentelor copiilor si adultilor in noua cultura tehnologica! O emisiune esentiala pentru sanatatea creierului si a mintii tale! https://www.youtube.com/watch?v=BrmwCimHKoo

Ungaria și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții

20
Ungaria a oferit recent lumii un exemplu extraordinar de verticalitate și apărare a interesului național beneficiind, e drept, și de sprijinul Băncii Centrale a Ungariei (Domnule Isărescu, se aude?). Deși România a fost singura țară din lume care și-a platit integral datoria externă, în ultimii ani corupția și incompetența au făcut ca datoria publică a țării noastre să crească cu o suma uriașă pe care unii o estimează ca fiind de circa 10 miliarde de euro în timp ce alții consideră că ea ar fi de 19 miliarde de euro. Ungaria a rambursat în întregime împrumutul acordat în 2009 de Fondul Monetar Internaţional (FMI) pentru a ieşi din criză şi, astfel, şi-a achitat toate datoriile faţă de instituţie. "La 6 august 2013, Banca Centrală ungară (MNB) a rambursat în totalitate suma restantă datorată în cadrul unui împrumut acordat de către FMI în iunie 2009", a informat MNB pe site-ul sau. Budapesta a...

Sunete bizare se aud în lumea întreagă – 2016

2
Sunete misterioase și inexplicabile continuã sã fie auzite în întreaga lume de la începutul anului 2016. Ferestrele zdrãngãne, pãmântul se cutremurã în absența oricãrei activitãți seismice, bubuituri puternice se aud în fiecare sãptãmânã în SUA și nu numai. Acest fenomen a început în martie 2011 când au apãrut online o mulțime de filmulețe cu sunete asemãnãtoare trompetelor din Apocalipsã. În majoritatea acestor cazuri, sursa sunetelor nu este identificatã, lãsându-i perplecși pe experți. Activați subtitrarea în limba română (butonul cc de pe video).

Mesajul grupării Anonymous către Hillary Clinton

0
Gruparea Anonimous o avertizează pe candidata prezidențială Hillary Clinton că i se cunoaște trecutul pătat cu sânge, intențiile de viitor de a fi o marionetă a adevăraților conducători din umbră și că va fi demascată! Activați subtitrarea în limba română (butonul cc de pe video).

PANAMA PAPERS, UNAOIL. Dezvăluiri în mod evident limitate (și abil instrumentate?) despre offshore-uri și corupția marilor companii cu SOROS pe fundal

0
WikiLeaks acuză Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație, care a lucrat la analizarea și publicarea Panama Papers, că nu publică toată baza de date pe care o deține, preferând să facă o selecție dictată de rațiuni politice și strategice.

Straniul şi inexplicabilul fenomen al ploilor cu pietre (video)

0
Oamenii de ştiinţă au recunoscut că, de fapt, nu au un răspuns hotărâtor privind sursa acestui fenomen straniu al ploii cu pietre.

Autodenunţul unui vaccinolog: Jean-François Saluzzo, fost director la Sanofi, dezvăluie adevărul despre vaccinuri!

2
Dacă Saluzzo încearcă să clarifice problema elaborării vaccinurilor, implementarea acestora ridică probleme şi mai mari. Din moment ce reacţionăm diferit la vaccinuri, de ce suntem obligaţi să le facem cu toţii, în acelaşi mod?

Experiment exploziv al unui parlamentar australian: un râu situat lângă un site de fracturare hidraulică izbucnește în flăcări

0
Controversata metodă de fracturare hidraulică a gazelor de șist și efectele ei dezastruoase asupra mediului au fost subiectul unei demonstrații neconvenționale a parlamentarului australian Jeremy Buckingham. Parlamentarul a postat online secvențe video dramatice, în care arată cum râul Condamine din Queensland, Australia, ia foc ca urmare a acumulării de gaz metan provenit de la instalațiile de fracturare hidraulică din zonă. Din barca lui, Buckingham, un politician foarte cunoscut și vocal din Australia, membru al Partidului Verzilor, aprinde cu o brichetă gazele care sunt barbotate de sub pământ la suprafața râului, apoi sare în sus în stare de șoc și exclamă: „Incredibil, un râu de foc!”. În zona respectivă sunt mai multe tipuri de exploatări care folosesc fracturarea hidraulică pentru a extrage gazele de șist din zonele situate în apropierea râului. O consecință a acestui fapt a fost și poluarea râului cu metan. „Atât de mult gaz este...

Efectul Mandela şi ridicarea nivelului de conștiință la scară globală

14
Pe măsură ce oamenii se transformă din punct de vedere spiritual în toată lumea, asistăm la un salt în nivelul de conștiință planetar, despre care au pomenit unele profeții antice.

România este singura ţară din lume care şi-a plătit datoria externă

3
„Singura țară care și-a plătit datoria a fost România, în anii 80. Atât. Este singura excepție pe care am găsit-o!”

Prea multe lucruri

0
Suntem consumatori. Suntem rezultatul obsesiei pentru un stil de viaţã. O soluţie care se impune din ce în ce mai mult este consumul în colaborare. Ne învaţă să ne detaşăm de lucruri şi să avem încredere unii în ceilalţi.

Yoghinii MISA blog: Ura obsesivă a lui Mihai Rapcea capătă accente patologice

0
Preluăm un articol apărut recent care dezvăluie eforturile malițioase, fanatice și disperate de influențare a justiției și a opiniei publice, aparținând unui personaj care deși se pretinde "apărător al legii" acționează împotriva ei. De 1 aprilie, Mihai Rapcea și-a revendicat din nou dubiosul rol de portavoce a dezinformării în cazul MISA-Gregorian Bivolaru, publicând o farsă absurdă, care în realitate este o minciună gogonată, cum că ar fi fost să îl viziteze pe Gregorian Bivolaru la penitenciarul de maximă securitate din Franța, unde este reținut în această perioadă. Abundența detaliilor (inclusiv imaginile) din relatarea mincinoasă a lui Rapcea pot păcăli cititorul naiv, mai ales pentru că e greu să accepți ideea că cineva ar putea pune în scenă (în scris) o farsă atât de elaborată, doar pentru că nu avea nimic mai bun de făcut într-o zi de vineri, 1 aprilie. De fapt, tocmai pentru că farsa este atât de elaborată,...

Cazul MISA şi Gregorian Bivolaru – Necenzurat. Nicolae Catrina şi Mihai Stoian în dialog cu Soteria International, partea 1 si partea 2

2
Un interviu extins realizat de Konrad Swenninger, reprezentant Soteria International, cu Nicolae Catrina și Mihai Stoian.

Răspunsuri la chestiuni şi întrebări fierbinţi – actualizat 15 martie 2016

1
Pentru orice om lucid este evident ca minciunile si diversiunile presei si ale autoritatilor realizate in cazul Gregorian Bivolaru nu au niciun termen de comparatie. Vom dezvaluii in acest articol o parte din metodele de manipulare folosite. Noi va prezentam faptele dvs. trageti concluziile.

Este oare Gregorian Bivolaru inamicul numărul 1 al serviciilor secrete române? (3)

0
Gregorian Bivolaru este de peste 40 de ani în vizorul serviciilor secrete și a fost în acest timp victima a numeroase abuzuri, inclusiv acte de tortură, atentate, ca să nu mai vorbim de campania violentă de denigrare și linșaj public prin mass-media, totul la instigarea serviciilor secrete.

Zece dovezi zdrobitoare că serviciile secrete sunt cele care au lansat campania de discreditare a lui Gregorian Bivolaru în mass-media românească

0
Cum s-a ajuns la construirea mediatică a unei realități paralele în cazul MISA și Gregorian Bivolaru? Cum este posibil să fie mediatizată obsesiv o imagine a lui Gregorian Bivolaru care nu are nimic de-a face cu adevărul?

Elevi din cordoanele de trăgători din 1989 sunt azi oameni cu funcții importante în SRI, SIE și MI

0
Elevi de la școlile de ofițeri și subofițeri din cordoanele de trăgători din 1989 au devenit în acești ani oameni cu funcții importante în SRI, SIE și MI, afirmă Asociația 21 decembrie într-o scrisoare adresată ambasadelor din București și semnată de președintele, Teodor Mărieș.

Yogaesoteric.net: Este oare Gregorian Bivolaru inamicul numărul 1 al serviciilor secrete române? (2)

0
Continuitatea represaliilor la adresa yoghinilor, și în special a lui Gregorian Bivolaru, înainte și după 1989, arată totodată continuitatea funcționării Serviciilor secrete române, care după restructurarea din 1980 au primit un nou nume, SRI în loc de Securitate, dar asta e cam tot ce s-a schimbat la ele.

Yogaesoteric.net: Este oare Gregorian Bivolaru inamicul numărul 1 al serviciilor secrete române? (1)

0
SRI-ul, vajnic continuator al Securității, urmărește ani de zile un cetățean în ideea că pune în pericol siguranța națională (și în speranța de a descoperi vreo faptă penală de drept comun), dar nu găsește NIMIC și se ajunge la un proces pentru „act sexual cu o minoră”, faptă de altfel inexistentă.

Clujust.ro: De ce a fost achitat Gregorian Bivolaru? Motivarea Tribunalului Cluj dezvăluie abuzurile realizate de parchet în instrumentarea celui de-al doilea dosar fabricat împotriva profesorului de yoga.

0
Judecătorul de la Tribunalul Cluj care l-a achitat pe liderul MISA, Gregorian Bivolaru, anul trecut, arată în motivare ce greșeli mari a făcut parchetul în instrumentarea dosarului. ”Nu se poate să nu se remarce totuşi lipsa completă a unei rigori necesare în întocmirea unui rechizitoriu”, se arată în motivarea judecătoarei Ariana Ilieș, care o vastă experiență în magistratură.

Video-uri