Reluăm conferința susținută de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în programul spiritual special de Paști, cu titlul:

„Mărturii excepționale ce atestă continuitatea existenței, a conștiinței și corpului astral în lumea de dincolo – expunerea confesiunii unei femei ce relatează cu lux de amănunte ceea ce a experimentat atunci când s-a aflat la enigmatica graniță dintre viață și moarte”.

Aceasta va fi transmisă pe pagina de LIVE după următorul program:

  • partea 1: vineri 24 aprilie, ora 20
  • partea 2: sâmbătă 25 aprilie, ora 21:10

Conferința prezintă confesiunea unei femei care relatează cu lux de amănunte ceea ce a experimentat atunci când s-a aflat la enigmatica graniță dintre viață și moarte. Experiența sa poate fi considerată o sui-generis reîntoarcere în această lume pământească, fiind privită ca o așa-zisă „înviere”.

Avem multe de învățat dintr-o astfel de trăire ce apare la granița morții. În realitate, sfârșitul vieții trupești, sau altfel spus sfârșitul existenței noastre în această lume fizică este însoțit de o așa-zisă „naștere” în lumea cealaltă, în universul astral.

Facem astfel o descoperire uimitoare: corpul astral al ființei umane, ce părăsește definitiv această lume în momentul morții trupului, continuă să existe și să se bucure de o altă existență în lumea de dincolo!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.