Interviul complet oferit de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru postului România TV

În data de 30 mai 2017, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a acordat un interviu amplu postului România TV, în care a răspuns rând pe rând la toate întrebările care i-au fost adresate și de asemenea a avut și o discuție liberă cu reporterul respectiv, în afara cadrului acestor întrebări ce fuseseră stabilite anterior. Dezvăluirile făcute în acest interviu includ unele subiecte extrem de incitante pentru opinia publică românească, care ar fi avut astfel ocazia să afle, de exemplu, pentru prima dată la un post de televiziune din România, despre dispozitivele ingenioase ale genialului savant și cercetător iranian Mehran Tavakoli Keshe, care oferă tuturor oamenilor de pe această planetă acces la energie liberă, nelimitată și gratuită.

Cu toate că acest interviu ar fi urmat să fie transmis integral pe respectivul post de televiziune, conform promisiunii făcute de reprezentantul postului, în data de 31 mai au fost difuzate doar 13 minute din acest interviu, în emisiunea Ediție Specială de la ora 21, și chiar și acestea au fost apoi însoțite de speculații stranii, complet nefondate și de comentarii în mod evident tendențioase și răutăcioase atât ale moderatoarei, cât și ale celor patru invitați din platou.

Deoarece postul România TV nu i-a acordat ulterior dreptul la replică ce se impunea, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru ne-a transmis după aceea în scris răspunsurile complete ce au fost oferite cu acea ocazie. Având în vedere toate acestea vă anunțăm că vă vom prezenta în exclusivitate rând pe rând aceste răspunsuri, ce au fost transcrise.

Aceasta este o nouă dovadă a tratamentului incorect, plin de rea-credință și de dispreț față de adevăr, de care Gregorian Bivolaru are parte de ani de zile în relația cu mass media din România.

Prima parte a interviului a fost difuzată pe live vineri, 23 iunie 2017, iar a doua parte în data de luni, 26 iunie 2017.

4 COMENTARII

  1. Stiti voi pe cineva din romania care a obtinut independenta energetica cu sistemele lui Keshe?CA se obtine o reducere a consumului de energie am auzit si eu insa pina la independenta energetica e cale lunga….

  2. Eu nu inteleg cum de nu ne am invatat minte si inca mai credemin mod pueril in toate minciunile servite prin promisiuni de catre televiziuni….ar trebui ca la fiecare interviu acordat de Grieg sa fie prezenta si echipa misatv care sa inregistreze tot si apoi inregistrare sa fie pusa pe site….si in felul acesta minciuna tv va fi demascata imediat….si putem arata si altora…e mult mai impactant pentru oamenii din afara cursului sa vizioneze o filmare decit sa citeasca un interviu..cu simpatie…un coleg…si prieten

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.