ENGLISH VERSION HERE

Luni, 21 ianuarie 2019, în intervalul orar 06:50-07:45, transmitem pe pagina de LIVE o meditație extraordinară de evocare plină de fervoare înălțătoare a revărsării nesfârșitei lumini dumnezeiești ALB STRĂLUCITOARE în ambianța sferei tainice de forță a planetei Pământ. Între orele 06:45-06:50 vom realiza consacrarea roadelor acestei meditații către Dumnezeu Tatăl.
Această exemplificare în premieră va fi susținută de Ghidul nostru spiritual Grieg cu energie ocultă triplă.
Dacă doriți, puteți folosi fișierul audio de mai jos și să realizați la unison toate etapele acestei meditații extraordinare, iar pentru aceasta este necesar să porniți acest fișier audio la ora 06:45 ora României.

 

 

 

Vă invităm să participați cât mai mulți dintre voi la această angrenare colectivă ce se realizează la unison. În felul acesta veți descoperi, prin trăire directă, o experiență complexă, ce include în simultaneitate efectul ocult de multiplicare, efect ce este cunoscut de mii de ani de către cei inițiați. Acest efect provoacă, datorită stării de unison ocult, o sui-generis înmulțire a puterii benefice ce apare atunci când mai multe ființe umane, ce sunt însuflețite de o aspirație anume, operează în felul acesta la unison. De altfel este semnificativ că în folclor se menționează: ”UNDE-S DOI SAU CHIAR MAI MULȚI CE ACȚIONEAZĂ ÎNTR-O DIRECȚIE EMINAMENTE BENEFICĂ PUTEREA BINELUI CANALIZAT CREȘTE CHIAR EXTRAORDINAR DE MULT.” Participând la această angrenare excepțională aveți ocazia să vă convingeți de toate acestea, iar în plus veți beneficia de susținerea ce este oferită în acest context cu o energie ocultă corespondentă care este triplă. Experiența inefabilă pe care o veți avea vă dezvăluie totodată modul în care operează în cadrul creației și manifestării dumnezeiești atât legea rezonanței oculte cât și legea corespondenței oculte și chiar legea dăruirii oculte.

În București, meditația se va realiza la sălile Pipera 1, Obor și IS 7. Intrarea în săli se va face între orele 06:30-06:45.

De asemenea, în data de 20 ianuarie 2019, de la ora 21:00, vom difuza în premieră o conferință specială a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, având titlul:

„Dovezi grăitoare mai mult sau mai puțin inefabile ale existenței tainice a lui Dumnezeu”.

1 COMENTARIU

  1. Multumim mult pentru organizarea si sustinerea acestei meditatii. Rugamintea noastra este ca, daca este posibil, aceasta meditatie sa fie repetata in fiecare zi de luni dimineata, la aceeasi ora. Astfel de actiuni colective ar fi binevenite si necesare. Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.