Vizualizari : 0

Începând cu data de 26 martie 2016, MISA Senzaţional TV va transmite LIVE, în fiecare sâmbătă între orele 14.00-14.30, meditaţiile cu atributele divine din cadrul grupului de meditaţii pentru revelarea Sinelui Divin Nemuritor ATMAN, coordonat de instructor yoga Uriell Monete.
Pentru mai multe detalii despre grupul de meditaţii pentru revelarea Sinelui Divin Nemuritor ATMAN, accesaţi site-ul yogaesoteric.net.
Exemplificările cu atributele dumnezeieşti au fost făcute de-a lungul timpului de către profesor yoga Gregorian Bivolaru, şi vor fi susţinute de el în mod telepatic, la orele anunţate. Pentru cei care vor să realizeze aceste meditaţii şi în timpul săptămânii, ele vor fi postate pe site-ul nostru aici şi vor putea fi accesate oricând în săptămâna în care se derulează tapasul respectiv.

 

În săptămâna 30.01.2021 – 05.02.2021, se va realiza meditaţie cu tema:
„Comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă dumnezeiască a Atributului Dumnezeiesc al Credinței Dumnezeiești pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric”

Vizualizari : 0

20 COMENTARII

 1. Buna ziua, de ce nu se actualizează programul? La aceasta ora, încă imi apare programul de pe 10 aprilie. Plus, aplicatia am dezinstalat-o, pentru ca la fel, programul rămâne blocat cate o saptamana pe aceeași zi.

  • Buna Iulia,

   Programele sunt facute de foarte multe ori cu cateva minute inainte de a fi afisate pentru a putea cuprinde minunate surprize spirituale pe care le primim cateodata foarte din scurt.

   Sistemul afiseaza programul zilei precedente in nuante de gri, si programul zilei curente si a urmatoarei zile (atunci cand sunt deja construite), in nunatele site-ului. Daca programul pe care il vezi pe ziua precedenta este in nunate de gri, este corect, este afisat informativ, pana urmatoarea actualizare.

   Cat priveste aplicatia, aceasta a fost o versiune gamma si are cateva neajunsuri pe care le stim. Pregatim o versiune care sa se apropie de versiune beta, cat si o versiune separata pentru iOS.

   Pura Vida!

 2. Buna ziua. Nu am mai intrat aici o perioada si am vazut ca s-a facut meditatie cu Atributul Dumnezeiesc al Onestitatii Dumnezeiesti… Ar fi posibil sa se reia? Mutlumesc.

 3. Nu functioneaza player-ul nici astazi si i-am intrebat pe alti colegi daca la ei merge si nu merge nici la ei. Va rugam frumos sa remediati problema. Multumim.

  • E o problema locala la dvs fie legata de conexiune fie de puterea de procesare. Dacă folosiți wireless renuntați la el in favoarea cablului. Creste fiabilitatea si face bine sanatatii. 🙂

 4. Buna !
  Va rog frumos , se pot pune explicatiile pentru toate atributele Dumnezeiesti deja afisate pana acum pt a le putea citi sau asculta din nou . Sau le putem achizitiona de la sala ?
  Multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.