Vom transmite pe pagina de LIVE un nou Mesaj din partea Ghidului spiritual ca răspuns la nemulțumirile formulate de unele persoane cu privire la tabăra online:

Vineri 14 aug 2020, ora 21:02
Sambata 15 aug 2020, ora 22:18
Duminica 16 aug 2020, ora 21:08

Ca urmare a primului mesaj din partea Ghidului spiritual referitor la nemulțumirile formulate de unele persoane cu privire la tabăra online, una dintre aceste persoane a trimis un mesaj în care își cere scuze pentru ignoranța și lipsa de bun simț de care a dat dovadă.

Îl anunțăm pe această cale pe cel sau cea care s-a semnat cu „O părere” că are un mesaj din partea Ghidului spiritual și o rugăm pe această cale, dacă dorește, să trimită un mesaj/comentariu în care să furnizeze o adresă validă de e-mail pentru a primi acest mesaj.

Rugăm persoana respectivă să menționeze și adresa de e-mail furnizată anterior pentru a evita astfel orice confuzie.

Vă mulțumim!

1 COMENTARIU

  1. Îmi cer iertare pentru mesajul scris înainte. Îmi cer iertare lui Grieg, acestei școli și cursanților. Nu am știut toate detaliile despre cheltuieli, despre numărul celor care au primit gratuitate. Am dat dovadă de ignoranță și nu am avut bun simț. Vă îmbrățișez cu iubire și vă mulțumesc pentru lecția pe care bunul Dumnezeu mi-a dăruit-o in această situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.