Live

16.5 C
București
17 iunie 2021
[rev_slider alias=”book_club_rev” title=”rev”]

YOGA

Un nou curs de yoga ezoterică integrală, din 7 octombrie 2020

2
Un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală va începe miercuri 7 octombrie, ora 18:30, la sala ”Pipera 1”, din bd. Dimitrie Pompei nr 3-5. Precizăm că varianta de curs online este doar temporară, în condiții normale cursul se desfășoară exclusiv la sală.

Deschidere curs YOGA

Pași spre absolut – un film documentar despre cum poți fi cu adevărat fericit dăruind în mod necondiționat

2
Dacă vrei să fii într-un anume fel fericit, alege să dăruiești adeseori. Toți cei care au urmărit să pună în practică în mod exemplar această uimitoare rețetă a fericirii i-au confirmat eficiența și veridicitatea.

Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin

0
Mulţi dintre noi, la locul de muncă, am fost deja puşi în situaţia de a ne exprima opţiunea în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid. Există o presiune foarte mare pro-vaccinare din partea autorităţilor, astfel încât mulţi oameni, chiar şi atunci când au serioase dubii asupra vaccinării, nu ştiu că au la îndemână mijloace perfect legale, simple, de a refuza să fie injectaţi cu un produs care prezintă riscuri grave pentru sănătate. Conform strategiei pentru vaccinarea împotriva covid-19, în România vaccinarea este voluntară şi ne-obligatorie. Cel puţin deocamdată. Dar pentru a nu vă expune la eventuale presiuni sau chiar discriminări pe motiv că refuzaţi vaccinarea, puteţi urma paşii de mai jos. Această modalitate simplă este valabilă pentru a refuza orice vaccin, nu doar cel împotriva covid-19, care a fost aruncat pe piaţă insuficient testat, în ciuda tuturor semnalelor de alarmă trase de numeroşi experţi. Etapa 1. Nu vom „refuza” direct vaccinul. Dacă facem...

Sub Zodia Astrelor

Conferință Mehran Tavakoli Keshe – București, 22 martie 2017 (traducere integrală)

7
  UPDATE IUNIE 2017: A fost făcută disponibilă traducerea integrală a conferinței. De remarcat că de aproape trei luni presa n-a spus niciun singur cuvânt despre...

Reportaj: Unde se află răspunsul la întrebarea cea mai directă despre noi înșine?

0
Taberele de revelare a Sinelui au întotdeauna ceva special, ceva unic. Ele oferă cel mai direct, mai intim și mai adevărat răspuns la căutările noastre spirituale esențiale. Ele ne oferă, în primul rând, adevărul despre noi înșine.

Reportaj: Concursul Internațional de Ayurveda 2020

0
Concursul de Ayurveda din acest an a reunit un număr de peste 300 de participanți care au răspuns la 6 teste, în peste 25 de localități din România, din câteva state europene și, de asemenea, din India.

Reportaj: Cum ți se poate transforma punctul de vedere asupra vieții în Tabăra Internațională de Șivaism

1
În perioada 5-9 octombrie 2019 a avut loc, la Herculane, Tabăra Internațională de Șivaism, susținută de profesorul de yoga și șivaism cașmirian Nicolae Catrina (Adinathananda).

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.51 – Agresivitatea pasivă – un pericol subversiv

0
Au trecut deja mai bine de 25 de ani de când psihologia a descoperit că există multe persoane care, pentru că își camuflează supărările, ajung să dezvolte un comportament pasiv agresiv. Cine sunt aceste ființe umane?

Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune – Ep.50 – Există extratereștri?

0
Numai galaxia noastră, Calea Lactee, numără cel puțin 200 de miliarde de stele și conform calculelor, mai mult de 60 de miliarde de stele conțin în cadrul sistemului lor planetar, planete asemănătoare cu Pământul. La un asemenea ordin de mărime, să mai crezi că te afli pe singurul loc cu viață din univers este efectiv o copilărie.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia. Recâștigarea Atenției – Voința

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.