O nouă serie de apariții editoriale vă stau la dispoziție!

Vizualizari : 2,499

Ghidului Practic Complet de prezentare sistematică a tuturor canalelor subtile energetice, dar şi a principalelor puncte-focar ce sunt utilizate în presopunctură
este un index complex al diferitelor afecţiuni, simptome și tulburări.
14 planșe cu prezentarea tuturor canalelor subtile energetice!
361 planșe cu prezentarea detaliată a fiecărui punct-focar!
Un Ghid Practic Complet care te ajută să te simți mai bine, folosind doar masajul cu degetele, în mod natural și complet neinvaziv!

Vizualizari : 2,499

Cele 5 simțuri ale ființei umane și iubirea

O poveste – sau poezie – care îți umple sufletul și îți trezește simțurile, ca după un somn de o sută de ani, într-o carte despre cel mai fin și elevat erotism, care știe să-i păstreze însă amprenta intensă și dătătoare de viață.
100 de fotografii erotice de epocă, unice, deschid tunelul timpului într-o călătorie de neuitat.

Vizualizari : 2,499

Vindecarea perfect naturală este o revoluție completă în arta şi ştiința vieții. Este realizarea practică şi aplicarea a tot ceea ce este bun în ştiințele naturale, filosofie şi religie.

Există două direcţii principale de tratare a bolilor. Una este combativă, cealaltă este preventivă. Tendința cercetării și practicii medicale moderne este aproape în întregime axată pe combatere, în timp ce medicul progresist, învață să lucreze din ce în ce mai mult în direcţii preventive.

Metoda preventivă nu așteaptă apariţia şi instalarea bolii, ci își concentrează eforturile asupra prevenirii ei printr-o viață sănătoasă și prin metode naturale de tratament. Ne menţine trupul într-o stare firească, de echilibru şi ne fortifică împotriva oricărei infecții sau contaminări cu germeni, bacterii și paraziți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.