Pentru cei care îl cunosc pe Grieg şi pentru cei care nu îl cunosc personal, dar au ocazia să-l descopere prin cunoştinţele pe care ni le pune la dispoziţie în cadrul Şcolii de Yoga MISA, ziua de azi este un prilej pentru a ne exprima recunoştinţa.

În pofida prigoanei şi a nedreptăţilor la care este supus, activitatea lui de îndrumare a miilor de cursanţi yoga din întreaga lume continuă fără întrerupere şi fără compromis.

Situaţia lui actuală este o continuare a aceleiaşi opresiuni din perioada comunistă şi dovedeşte insistenţa structurilor puterii de a distruge un om care nu are alt scop decât trezirea spirituală a tuturor fiinţelor umane.

Programul de meditaţii – Transmisie LIVE

Cu ocazia zilei de naştere a lui Grieg, vom transmite LIVE următorul program (vă rugăm să urmăriţi această pagină şi pagina de LIVE pentru eventualele modificări):

12 martie 2016

19.25 – 19.30 Consacrarea programului spiritual

19.30 – 21.30 MEDITAŢIA CU OCAZIA ZILEI DE NAŞTERE – prima parte

21.34 – 23.10 Cazul MISA şi Gregorian Bivolaru – Necenzurat. Nicolae Catrina şi Mihai Stoian în dialog cu Soteria Internaţional, partea 1 si partea 2

13 martie 2016

00.00 – 00.55 MEDITAŢIA CU OCAZIA ZILEI DE NAŞTERE – partea a doua

01.00 – 02.30 În premieră: Conferinţa susţinută de Nicu Catrina, pe baza materialului redactat anterior de către Grieg. Din motive tehnice conferința susținută de Nicu Catrina a fost reprogramată și va fi transmisă in data de 13 martie la ora 9:00 (dimineața) ora României. Ea va fi reluata in aceeași zi de la ora 20:00.

09.00 – 11.00 În premieră: Conferinţa susţinută de Nicu Catrina, pe baza materialului redactat anterior de către Grieg.

11.20 – 11.24 Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a roadelor audierilor care vor urma

11.24 – 12.00 Audiere prezentare profesor yoga Gregorian Bivolaru: Despre Dumnezeu

12.00 – 12.30 Audiere prezentare profesor yoga Gregorian Bivolaru: Ipostaze – Introducere

12.39 – 12.55 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 11 Ipostaza Dumnezeiască a Celui pe al cărui ajutor dumnezeiesc ne putem baza întotdeauna şi a cărui susţinere generatoare de minuni şi uneori chiar declanşatoare de miracole nu încetează niciodată, atunci când manifestăm o încredere de nezdruncinat în El şi Îi implorăm, cu umilinţă şi iubire, ajutorul.

12.55 – 13.10 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 21 Ipostaza Dumnezeiască a Celui care este întotdeauna victorios, a Celui care înfrânge de fiecare dată răul, a Celui a cărui omnipotenţă dumnezeiască anihilează imediat orice rău şi orice acţiune satanică, a Celui care revelează
celor care merită, atât tainele Sale dumnezeieşti, cât şi Adevărul Său Ultim.

13.10 – 13.35 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 24 Ipostaza Dumnezeiască a Celui care este în permanenţă Supremul Mântuitor şi care este întotdeauna drept, echitabil şi care atunci când este chemat în ajutor cu credinţă de nezdruncinat şi umilinţă, restabileşte echilibrul.

13.35 – 13.57 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 26 Ipostaza Dumnezeiască a Stăpânului Suprem şi a Deţinătorului puterii absolute.

15.30 – 15.34 Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a roadelor meditaţiilor care vor urma

15.34 – 16.00 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 37 Ipostaza Dumnezeiască a Apărătorului Perfect, a Celui fără de egal, ce stopează prompt răul de orice fel.

16.00 – 17.31 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 49 Ipostaza Dumnezeiască a Celui care este întotdeauna invincibil şi care în veşnicie este şi rămâne Supremul biruitor dumnezeiesc, a Celui fără de egal.

17.31 – 18.32 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 50 Ipostaza Dumnezeiască a Celui Suprem şi Absolut care este nemuritor şi există în Eternitate. Aceasta este în veşnicie cea mai înaltă şi cea mai valoroasă ipostază dumnezeiască.

18.32 – 19.22 Audiere şi meditaţie: Ipostaza nr. 54 Ipostaza Dumnezeiască a Supremului judecător, care întotdeauna decide cu o inegalabilă înţelepciune şi care arbitrează fără încetare totul în cadrul Creaţiei şi Manifestării sale.

19.24 – 19.40 Meditaţie de recunoştinţă profundă faţă de Dumnezeu Tatăl

19.45 – 19.55 Meditaţie de recunştinţă faţă de Ghidul nostru spirtual

20.00 – 22.00 Reluare: Conferinţa susţinută de Nicu Catrina, pe baza materialului redactat anterior de către Grieg.

38 COMENTARII

 1. LA MULTI ANI GRIEG!
  … iti uram cei care te iubim ,cu sperante indreptatite pt aceasta tara ROMANIA si pentru poporul ROMAN!
  SA NE TRAIESTI MULTI ANI FERICITI!

 2. La multi ani, Grieg! Cuvintele sunt insuficiente sa cuprinda tot ce trezesti in fiintele si in inimile noastre, iti multumesc si iti multumim cu recunostinta si sper cu tot ce sunt sa reusesc si eu sa iubesc exemplar, asa cum ne iubesti tu, pe fiecare dintre noi. Te imbratisez cu toata inima!

 3. La multi ani ! iti sunt profund recunoscatoare pentru ca, sunt asa cum sunt datorita tie, gandesc asa cum gandesc datorita tie, incerc sa ma apropii de adevar datorita tie, multumesc.

 4. La multi ani Grieg!!!
  Iti multumim cu iubire si recunostinta ptr.tot ceea ce faci ptr. noi!
  Ii multumim cu multa iubire si umilinta lui Dumnezeu Tatal ptr. ca existi si te-am intalnit!

 5. La multi ani! sunt asa cum sunt datorita tie, gandesc asa cum gandesc, datorita tie, simt asa cum simt datorita tie, caut adevarul, datorita tie, multumesc.

 6. La Multi Ani GRIEG !!!Imi doresc ca in 23 martie sa lumineze pe cei care vor sta ..stramb dar vor judeca DREPT!!E ziua fiicei mele Maria si tot ce-i doresc eu ei de ziua asta speciala sa fie si pt tine GRIEG!!!Sanatate!Libertate! Pace!Si Spirit Inalt!!

 7. Cuvintele sunt mult prea sarace pentru a ilustra simfonia trairilor pe care le-am experimentat practicand yoga.Prin bogatia invataturii spirituale pe care ne-ai oferit-o,prin daruirea pe care o manifesti,prin extaordinarul curaj cu care lupti penru a aduce lumina divina in inimile noastre, ai creat adevarate perle ale umanitatii.Acestea sunt toate fiintele care au urmat cu dragoste cursurile tale, colegii mei dragi de pretutindeni, transformati de prezenta ta divina,de magica ta existenta.
  La multi ani, Maestrul nostru iubit, minunati, magici, inspirati, divini si sanatosi!!!Dumnezeu sa te ocroteasca!

 8. La multi ani! o tie, cel care in permanenta reversi gratia si iubirea pentru noi, cei care il cautam pe Dumnezeu! un infinit magiu CELUI care ne iarta si ajuta cu rabdare in fiecare memet al existentei noastre1 Cu devvotiune si nesfarsita Iubire GHIDULUI meu prea iubit, GGGRRRIIIEEEGGG!!!!!

 9. Tu care ne-ai ajutat de atitia ani sa-l descoperim pe D-zeu,tu care esti o fiinta atit de speciala pentru noi toti cei care am inteles misiunea ta pe acest pamint,tu Grieg ai fost si vei ramine alesul Lui,de aceea eu personal iti multumesc ca existi,iti multumesc pentru ajutorul tau in momentele cele mai dificile ale existentei mele,de boala si tristete.Te iubesc pentru tot ce mi-ai daruit, La multi ani Divini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.