Joi 17 septembrie, de la ora 21:05 vă invităm pe pagina de LIVE la un nou episod al emisiunii Sub zodia astrelor cu un subiect inedit, revoluționar, care ne va ajuta să aducem unele clarificări cu privire la măsurarea timpului.

Va fi vorba despre erele cosmice, precesia echinocțiilor și despre cum se formează un yuga – o anumită perioadă de timp ce desemnează o etapă distinctă în evoluția umanității.

Realizatorul emisiunii, astrologul Zoltan Bartha, analizează din punct de vedere astrologic diferite calendare, mai multe perspective între știința orientală și cea occidentală. Fiecare în parte aduce o imagine asupra modului în care timpul poate fi perceput.

O viziune de sinteză care se poate realiza prin intermediul astrologiei ne ajută să percepem timpul într-un mod unitar, revelând faptul că fiecare etapă în care ne aflăm este o necesitate, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv.

Erele cosmice și precesia echinocțiilor nu sunt doar o „găselniță” a Antichității, ci reprezintă de fapt un mare adevăr.

Mulți spun că Soarele nostru este a opta stea din Pleiade. Această descriere metaforică simbolică desemnează fraternitatea Soarelui cu stelele din Pleiade. Nu întâmplător Soarele se rotește în jurul lui Alcyone, steaua gigantică, centrală, a Pleiadelor.

Aceasta este o informație foarte complexă și foarte specială. În emisiune veți urmări și unele clarificări cu privire la ciclul pleiadian, pe care Soarele îl realizează în jurul lui Alcyone, și pe care orientalii îl numesc yuga.

De ce nu ne aflăm încă în Era Vărsătorului și ce implică tranziția în care ne aflăm acum, precum și multe alte detalii istorice și spirituale ne va expune Zoltan Bartha în noul episod Sub zodia astrelor de joi 17 septembrie, de la ora 21:05.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.