Un important mesaj din partea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, pe care vă rugăm să-l studiați, chiar de câteva ori, cu multă atenție:

Ajutorul ce i se oferă în această perioadă președintelui SUA, Donald Trump, implică să simțim din plin fiecare și mai ales să conștientizăm clar, intens și nuanțat că devenim și apoi rămânem un tainic canal în și prin care Bunul Dumnezeu se manifestă în moduri numai de EL cunoscute spre a-l ajuta imens pe acest om. Este tocmai de aceea necesar să-L implorăm pe Dumnezeu astfel:

„DOAMNE DUMNEZEULE, Tată Ceresc, te implor cu credință, cu umilință, cu fervoare și cu speranțe îndreptățite să-l ajuți pe acest om cu tot ceea ce Tu consideri că are nevoie, să-l inspiri, să-l ghidezi și să-l susții astfel ca în cadrul jocului Tău enigmatic BINELE DUMNEZEIESC imens, atotputernic, sublim și nesfârșit să triumfe asupra RĂULUI SATANIC ce este limitat, infim, nepermanent și efemer. Facă-se VOIA TA, în și prin ființa acestui om. Noi, oamenii, Îți propunem cu credință și cu umilință iar TU, Doamne, ești Acela care dispui după cum se cuvine. Amin, Amin, Amin.”

Vom experimenta apoi într-un mod inefabil cum se manifestă într-o manieră tainică Dumnezeu în și prin ființa noastră deschisă către EL și vom beneficia totodată fiecare (cam într-o proporție de 30%) de punerea în acțiune a Legii dumnezeiești a dăruirii oculte, ce implică faptul că tot ceea ce dăruim cu bunăvoință, cu abnegație, cu detașare și care provine de la Dumnezeu, într-o considerabilă măsură, totodată, și nouă ne dăruim ceea ce altuia sau altora dăruim.

Astfel ne convingem fiecare din plin că ATUNCI CÂND, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, MULT BINE FACI, APOI MULT BINE GĂSEȘTI ULTERIOR, LA MOMENTUL POTRIVIT.

Participarea noastră entuziastă, detașată, eroică, binefăcătoare, perseverentă și curajoasă este o necesară picătură rapid transformatoare a stării de fapt de pe această PLANETĂ DE „REPETENȚI”, scufundați în somnul cel de moarte al letargiei, al ignoranței și al indiferenței egotice. Această participare totodată ne îndumnezeiește și va face să apară minunile mari sau mici de care omenirea și fiecare dintre noi are urgent o mare nevoie.

Vă mulțumim cu anticipație pentru o astfel de participare rodnică!

*

În data de 7 iunie 2020, Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano i-a trimis președintelui Donald Trump o scrisoare deschisă:

„Domnule Preşedinte,

În ultimele luni am fost martorii formării a două grupări opuse pe care le-aş numi Biblice: copiii luminii şi copiii întunericului. Copiii luminii constituie partea cea mai vizibilă a umanității, pe când copiii întunericului reprezintă o minoritate absolută. Și totuși, primii fac obiectul unui soi de discriminare care îi plasează într-o situație de inferioritate față de adversarii lor, care dețin adesea poziții strategice în guvern, în politică, în economie și în mass-media. Într-un mod aparent inexplicabil, cei buni sunt ținuți ostatici de cei răi și de cei care îi ajută pe aceştia fie din propriul interes, fie din frică. […]”

Citiți continuarea acestei scrisori pe site-ul yogaesoteric.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.